Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdriktning

 

Din enkelhet
och öppna blick

inger förtröstan




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 22:10



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vackert!! :)
2007-10-29

    Bim
..och dina enkla rader inger trygghet,-fråga mig inte varför.
2007-10-29

  Åsa Gustavsson VIP
Såna pekare behöver vi många på väg genom livet!
Fint skrivet kära vän! Fint skrivet!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth