Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om hösten...


Höst, ljuva höst


Höstlöven bruna
faller
mot marken

Sakta dalar
i
stilla bana

Marken full
med
brunt och rött

Världen målad
med
dessa färger

Hösten kommen
nu
vad härligt

Doft i
luften
av höst

Färg i
världen
av höst

Vackra människor
vackrare
av höst

Hösten kommen, känslorna staplas.




Övriga genrer av Noname
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-29 01:29



Bookmark and Share


  Darkness
Härligt!
2007-10-29

  Lasseman VIP
Åh! vilka härliga höst känslor som svallar upp i bröstet då jag läser din dikt min vän! .. tack . applåder
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname