Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp!

Ok, imorgon gäller det.

Hur i helvete skall jag våga när jag inte vågat på tre år?

Snälla, hjälp mig. Hur skall jag framföra det. 




Övriga genrer av Noname
Läst 546 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-11 15:41



Bookmark and Share


  inutimonster
jag känner mig som den där apan som är så nyfiken. vad heter den nu igen? jocke? nicke? hur som helst. vart är fortsättningen?
2008-09-19

    Botox
Ge en puss!
2008-08-19

  Lasseman VIP
Jösses! det låter allvarligt!.. hmm du måste våga ge det allt det kan bara gå bra eller åt helvete.. men då är det framfört i alla fall.. god luck!! håller tummarna
2008-07-06

  albertina
åh hjälp det låter skrämmande.
får man fråga vad det handlar om?
så blir det lite lättare...
hoppas att det går bra i alla fall.
stå på dig det klarar du hihi...
heja heja
2008-06-13

  Mangetsu
Är inte \"Jag älskar dig\" bra nog?
2008-06-11

    eva m h
Vad det än är så önskar jag Dig Lycka till!
2008-06-11

    ingvar VIP
Dina rader låter som något av ett nödrop. Noname.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname