Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte igen

Åh nej

Inte igen

Allting upprepas

Till slut

Kär igen

Kan detta stämma

Jag tyvärr

Det gör det

Men jag

Tänker inte

Låta det hända

Igen, åter

Vill inte

Får inte

Tänker inte

Skall inte

Aldrig!

 

Tänker inte

Låta mig

Förloras igen

Må dåligt över

Att hon aldrig

Kan bli min

Bli besviken

Då hon inte

Saknar mig

Gråta för att

Hon inte kramar mig

Nej!




Fri vers av Noname
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-22 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Sanningsenligt, lättigenkännligt, lättsamt, melodiskt och... bra!
2012-08-01

    Suicide
Aj. Känner igen det där allt för väl, men vem kan motstå frestelsen att älska? ;)
2009-04-30

  Lasseman VIP
Phu! vad jobbigt min vän, jag känner så väl igen känslorna!.. applåder
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname