Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsolens verkan

Sol i nylle

Ton mi fylle

Drömmer bort mig

Torkar torrt dig

Sommarn får mig

Tänka på dig

Mer än vanligt

Över anligt

Och du ser

Hur mun min ler

I tankar borta

Smil förkorta

Ty jag sakta fatta

Att du mig skratta

I nyllet om jag

Ger dig blom och choklad

Som ett tecken på kärlek

Just som att mi jag skrek

Oh gosh jag vill ha dig

Och du svarar, Nej!

 

Så slutar den dikten

Med alla de skikten

Av olika rim

Med flyt som i sim

Men lyckligt, så går det

På sommarhalvåret

Ej aldrig för någon

Och jag är den någon

 

Skit också




Fri vers av Noname
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname