Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider

Svalan flyger

mot högan höjd

Söker skydd

mot kylan.

Glömmer helt

det som var förr

Låter det nya

skyla

Gammalt groll

mot nya tag

Minnet blott

en känsla vag

Snälla låt den

stanna kvar

Låt den som minne

var




Fri vers av Noname
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-19 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname