Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett...

Två...

Tre...

På det fjärde skall det ske

På det femte gäller det

På det sjätte smäller det




Nu gäller det

Nu skall det ske

Mina drömmar skall spräckas

Allt mitt mod - var är dé?

Som av känslor täckas

 

Stiger fram och tar din hand

Vill dig gärna ta i famn

Lossar mina känslors band

Viskar sedan ut ditt namn

 

Säger dig - hur står det till

Solen skiner klar

Att jag nu berätta vill

Du är alltid underbar

 

Munnen din den rycker

Slänger ut ett nej

Du ifrån mig trycker

Säger - du gör bort dig

 

Där föll allt jag drömt om

Ner uti en dvala

Men den dan då du kom

Jag flög glad som en svala

 

Hur skall det gå till när det väl gäller - på avslutningen?
Jag behöver hjälp.




Fri vers av Noname
Läst 457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-05 16:21



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Även här ligger det mycket mellan raderna. kanske kan någon ge Dig en del av \"de rätta\" orden.
2008-06-11

  Lasseman VIP
Ett nödrop!.. bra skrivet min vän med bra rim.. tack och applåder
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname