Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lust att leka


Vittring

Kan känna din doft
Flera kilometer bort
Du är het

Ångar små puffmoln av välbehag

Mina näsborrar vädrar
Värderar
Känner din sinnesstämning

Lätta osynliga doftspår

Du har sanerat dig
Doftar ljuvligt
Du är säkert nyrakad
Len

Virvlande doftsporer
tränger sig på

Jag känner vittring
Av din lust
Söker mig till dig
För att bekräftas


Mina ögon förberedes för en frontalkrock
Kroppen späns som en sträng
Fylls av välbehag
Längtar


bäddas in i din famn




Fri vers av lilla t
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-29 08:14



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
Romantisk som få! :D
Bra :*
2007-11-08

    Bögen
Vacker vännen om längtan som vibrerar!
2007-10-29

  Leif Furstedt
Välbeskriven längtan, vackert.
2007-10-29

  sister mary
Underbar väntansdikt!

Tycker om:
\"Kan känna din doft
Flera kilometer bort
Du är het

Ångar små puffmoln av välbehag\"
2007-10-29

  Mats Henricson
Sagolikt vackert berättad kärleksskildring med underbar hetta och intensitet !!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t