Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kan det vara?


Det är ett sätt att leva, ett sätt att överleva - genom att sakta försvinna.

Ett språk som ingen talar, ett uppror som dom som vill se ser.

Det handlar om kontroll och självdiciplin.

Det är maktlöshet och avig styrka.

Ett ensamt fängelse av föreställningar.

Det handlar om känslor - känslor man inte är medveten om.

Det är att svälja vreden och övervinna osynliggörandet.

Det är tydligen inget problem utan lösningen på ett problem.




Övriga genrer av Nack
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-05-02 13:22



Bookmark and Share


  Dagg
Glömde skriva att jag gillar dina formuleringar, speciellt; "ett ensamt fängelse av föreställningar.
2005-05-07

  Dagg
Hmm, ja, vad handlar det om? Fördommar i stort och osyniggörandet av dem som gör att vi inte kommer någon vart?
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack