Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden



Läkning tar tid.
Jag har tid fast ändå inte.
När jag mår bra är tiden knapp,
när jag mår dåligt är tiden för evig.
Jag vill att allt ska bli bra nu.
Det vill inte tiden.
Tiden vill att jag ska återuppleva, jobba igenom och reflektera, lösa och sedan födas om på nytt med mer insikt och ödmjukhet.

tiden jävlas med mig!




Övriga genrer av Nack
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-05-02 13:38



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tid är relativ, sa einstein, menade han som du?
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack