Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ger nog lite för mycket av mig själv i dikterna ibland, röjer alla hemligheter som nu inte är så hemliga, ja blottar mig lite väl för mycket. Andra handlar inte alls om mig. Det här är inte en av dom där andra dikterna.


En sån där dikt, igen

Lilla flickan straffar sig själv
För allt dumt som hon någonsin gjort
Även sånt som inte varit hennes fel

[Ni kan ju lika gärna skylla världens undergång på mig,
Ingen kan hata mig mer än jag själv]


Straffet blir rakblad och
Elaka tankar
Som bränner sig fast i bakhuvudet

[Tankarna är värst, får mig att önska att jag aldrig blivit till]


Lilla flickan önskar värme
Hon behöver närheten
Om ens bara en liten kram

[Eller bara ett leende, vad som helst!]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-29 15:04



Bookmark and Share


  Abandoned
*kram*
du ska veta att du är underbar
och det finns alltid någon annan som du kan skylla på
det gör jag
fast det blir inte bättre av det
men kram ändå, och applåd
2007-10-29

  DEVOTCHKA
Vilken sorgsen dikt, tyvärr händer det här allt för ofta. :/

Väldigt bra skriven!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting