Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråntagen


Flock, fläcka, flicka

Hota
Heta
Hata

Trigga, trosa, trasa

Förgör
Förstör
Förhör?

Frias –firar

Flicka, förorenad, ful




Övriga genrer av prima donna
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 00:07



Bookmark and Share


    papillon
Finurligt hopkommen, både vass o lekfull, nästan lite dagsverskaraktär. Läsvärd så här på morgonkulan
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

prima donna