Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag?

Världen är för hård
För någon med ett
Utvecklat känsloliv
Tro inte att vi är svaga för det
För om vi klarar oss genom krisen
Blir vi så mycket starkare än Du

[Jag måste bara ta mig ur det svarta, så blir jag stark igen.
Såra mig om ni vill nu, jag kommer borsta av det sen]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-30 11:58



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En kampsång från 2.000-talet ! Sätt en lämplig melodi på den och den är en jättehit !!!
2007-11-22

    ej medlem längre
Precis! Du verkar verkligen ha förstått vad livet handlar om! Klar applåd till dig!
2007-10-30

  Vind
De sensibla känner alltid av en sjuk omvärld först... på gott och ont.
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting