Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta - ständigt stand-by

som en gnistrande
julbelysning
röd
pulserande
blinkande
med glittrande återspeglingar
på den vita
snön

en fyr i natten
alltid
i natten
visar vägen för
den vilsne
den förlorade
den borttappade

men
osynlig
hemlig
krypterad
en ständig obemärkt
röd
stand-by knapp

bara för dig




Fri vers av Aisha VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-30 12:01



Bookmark and Share


    Melona
jag faller
för dig

för det vackra
bildrika
språk
du har!

jag applåderar...
jag skulle kunna sjunka in i allt
du har skrivit
och drömma mig
bort, men nu
ropar verkligheten
och solens
strålar
kallar på mig

inatt är dina ord
honung
i
mina
ögon
2008-02-14

  Aida*
Kärlek - i dess renaste form!
Du är väldigt begåvad.
2008-01-12

  Dilsewat
Du vet vad kärlek är :) Var är knappen?
2007-11-25

    ej medlem längre
Mycket mycket vackert, besiar ziba!
2007-11-20

  Mikael Lövkvist
Verkligen vackert skrivet om ditt hjärta, som verkar så öppet.
Härligt.
2007-11-07

  issac.a.m
en fyr i natten
alltid
i natten
visar vägen för
den vilsne
den förlorade
den borttappade

Nu fördes jag in i en strålande känsla..
2007-11-04

    Iza
från första raderna
målade du upp en vacker
och behaglig bild, som följde
med i texten hela vägen...

jätte fint..
2007-10-30

  fillatelli
En sån knapp vill jag också ha

Att hitta hem i alla tillstånd
Omtänksamt och kärleksfullt !

Väldig värme

Snyggt skrivet !
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP