Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver till dig, jag vet inte om du någonsin kommer läsa den. Jag vet att du förstår. Tack, vännen.


Ditt hjärta som är så fint

Hoppas?
Hur gör man det?
Du sa att du visste det
Att jag äger inget hopp
Hoppas åt mig, Johanna!

Vi kommer le en dag
För en dag kommer vi vara
Lyckliga
Och även om världen faller samman
Just den dagen
Kommer vi le åt lyckan

[Le, Johanna!]

Torka dina tårar,
Torka upp blodet också
Släng dina rakblad
Johanna
Låt din kropp läka

[Själens sår kommer också läka]

Jag vet att du fortfarande hoppas
Kan du hoppas åt mig också Johanna?

[Lys lite på mig Johanna, ditt ljus är så starkt att demonerna flyr]




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 12:07



Bookmark and Share


    teacher
Jag vet inte vad jag ska säga.
Ett tack låter så ynkligt men vad ska jag annars säga..?
TACK Alex!
2007-11-26

  Mats Henricson
Ett starkt och känsloladdat brev till en kär vän,gripande !!
2007-11-22

  Abandoned
så fint, du skriver så otroligt bra :\')
vet inte om det är mej du menar
men jag kan hoppas lite åt dej
och jag kan skina på dej så demonerna flyr
men le du också min vän
även du kommer skina en dag
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting