Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Orden som aldrig var sanna
har skadat någon.Och man
slutar att lyssna på ord.
.
Tonläge och kroppsspråk
finns det då kvar att lita på .

Men klarar man sig med det?
Är det tillräckligt för att komma
någon annan nära?

Kan man lära sig det som
behövs av information
endast med hjälp av
signaler som andra
sänder ut?

Hur ska man kunna läsa
mellan raderna, eller
ska man?
När kan saningen vara
absolut?

Jag tror man måste
vinna tillbaka tron på
ordets riktighet för
det är ju med ord vi
till stor del förklarar
vår värld i.




Fri vers av mjuk
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 17:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
visar på värdet att rätt värdera orden; ord är makt och , som i den texten; poesi ...
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk