Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vriden riktning



foten vriden i
konstig riktning
döden väntar
bakom nästa
hållplats

tredje raden
från höger
fem vilsna
själar

ingendera har
bundit skorna

väglaget är förrädiskt




Övriga genrer av serum
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-05-02 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum