Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De är inte jag utan nån helt annan


Krampaktigt snörs mitt hjärta ihop

Krampaktigt snörs mitt hjärta ihop
Fyller glas fulla med tårar

Människor kutar runt som dårar
Vad fan är det som händer
Ansiktet är fyllt av fårar

Du sliter loss tänder
sitter djupt in vid benet
rycker bort dina händer
ansiktet bortvänder

känner stanken
förångad unken sprit
spetsad av spya

våld föder alltid våld
de är därför
ja är helt såld

våndas de som våndas ska

nu är de tame fan snart
jul
Då ska vi har riktigt jävla kul
Incest, incest familjefest


Inte en enda djävul
Blir bjuden
På spisen står maten och sjuder
Jag är ditt privata lilla luder

Tapeten svettas
Kåtheten hänger som kattkort
runt soffan

Alla undrar vad som missunnas mig
Varför är jag grinig tvär och sur
Jag har ju till och med ett djur

Öppna ögonen
slit med mig
se mig




Fri vers av lilla t
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 20:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Så grym, så tuff, så BRA, så tragisk, du måste va stark . jag är, definitivt, en av dina FANS !! På din sida !!!
2007-11-01

    Bögen
Snyggt formulerade och passade rader fyllda med starka känslor och tragik...
2007-10-30

  Leif Furstedt
Ingen vacker bild du målar upp men tyvärr en verklighet, tårar kan fällas men vad hjälper det när handling krävs.
Bra skrivet.
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t