Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken syn, mina damer och herrar!


Våta drömmar


yr av rus,
galen av lust

Spritt språngande naken
steg hon ner i vattnet
som genast började koka

vassen vissnade

fiskarna flöt


Tårarna rann över mina
kinder
- jag svettades och frös





Fri vers av Gawain VIP
Läst 1271 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2007-10-30 21:43



Bookmark and Share


  agh.nilsson VIP
Herregud vilken syn, tacka gudarna för den.
2021-11-04

  Nina Nightwish
Wow, ser världens hetaste och vackraste kvinna för min inre syn:) Läcker text:)
2010-05-06

    ej medlem längre
yr och galen historia som jag tycker OM :-)
2010-03-16

  Lyckohäxan Enediel
Wow! This is hot...;)
2007-10-31

  Inkarasilas
Kan det vara Etna, Lavabruden?
Ujujuj vilken syn, hade jag velat se, härligt!
2007-10-31

    Miraa
Läser denna igen...och igen... Vackert klurig :)
2007-10-31

  tacksomfan
Jättebra! Applåder!
2007-10-31

    Bögen
Ja detta det var grejer det... surrealistiskt så det räcker!
Skrivet med en förmedlad nyfikenhet som smittar av sig.
2007-10-31

    ej medlem längre
Det kan man kalla en het kvinna! *L*
Undra på att du grät...hihi
Vilken skön dikt vännen!!:)
2007-10-30

  Peter Matsa
*skratt*

ja, hon behövde nog svalkas av lite :)
2007-10-30

  Maria Zena Viklund
*ler*
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP