Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråte

Vi går runt i bråten
på var sitt håll
påtar lite
röjer stundtals

möts i dörröppningen
då och då
jäktandes vidare

pustar ensamma
i skift

När golvet, bänkarna
blir synliga

ser vi varandra
och
bråten inombords

uppenbarar sig




Fri vers av Tosan VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 14:01



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den här var ju alldeles underbar, gillade slutet mycket- överaskande.
2007-12-31

  Marreb
Gillar den!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP