Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ytan av skratt och energier


min känsla var rätt
ännu en gång

vet vad du är rädd för
har varit där
allt för många gånger

jag var inte redo den gången
inte heller gångerna innan dess

då ja stötte jag ifrån mig kärleken

kärlek som läker
kärlek som va fin
kärlek som var bra

men inte varm
inte vacker

jag är på andra sidan nu
vilket gör att jag känner mig lättad
lättad för att jag vet
vet vad ja inte visste igår
när det värkte så av ovisshet

kan inte styra hur dina hopp ska våga hoppas
kan inte påverka dina val

lämnar över

men det värker så
tårarna är så salta
och gör mig så trött
och tappar mitt hopp
och min tillit som alla sa till mig att våga ha

jag har så mycket
och jag gör dig så glad
men känslan var inte tillräcklig
vad det du skrev

ty din styrka räckte bara dit
till svarta tangenter

prata
kan du det?

du fick aldrig veta vem jag egentligen var
under ytan av skratt och energier

så ledsen för att jag aldrig fick visa
hur mycket du kunde fått
hur mycket jag velat ge

vem ska ja nånsin få visa
när det alltid blir fel
när ingen vågar låta mig gå så långt
som till att våga blotta mitt hjärta

du har sårat mig
mr P





Fri vers av MinnaSofia
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 00:26



Bookmark and Share


  J A Nicander
Verkligt, nära med mod att beskriva det som tar så hårt och så illa. Vackert!
2008-01-04

  marjasara
Men stackare.. känner med dig nu.. verkligen:( den där känslan att man inte hann visa allt man hade att ge är fruktansvärd! Låt dig nu gråta över honom tills tårarna torkat.. för på andra sidan finns sedan en befriande känsla och du kommer gå stark ur det här:) Kram!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia