Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskhet och förbannad lögn!!!

vänner finns dom?

vänner eller ormar

försöker sortera

om ja orkar med flera

kameleonter



Sprider sitt gift

men ack så trevliga

när ska ja lära mej

att ormar har en bedräglig charm


Säjer till andra

att jag tycker saker

saker som jag inte förstår

har aldrig varit

en orm


Lägger upp det till sin fördel

bara för att få medhåll

Fråga mej vettja

du ska få svar

ärligt och rakt in ifrån hjärtroten


Det är vänskap!









Övriga genrer av Boop
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 02:58



Bookmark and Share


  aol
så ska man va ärlig
2007-11-13

  Michaela Dutius
Din text uttrycker besvikelse och med all rätt- alltför många är inte det de utger sig för att vara - bra skrivet
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Boop