Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevliga Sofie

Trevliga Sofie
så trevlig som man kan bli

hon tar ut varje sväng
för att platsa i vårat gäng

flinar och gör sej till
bara när det är nått hon vill

lurig som det värsta troll
läcker som det värsta såll

det hon skördar är det hon får
bra att veta var hon står

för bakom varje rygg
är hon riktigt stygg

Trevliga Sofie
henne skiter vi allt i!




Fri vers av Boop
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-02 00:19



Bookmark and Share


  gretchen
toppen gumman...det tycker ja me´ de få oss inte isär för vi håller ihop syster.... ;o)
kramis =o)
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Boop