Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erkänn

Inte??
Du älskar mej inte??
Vänta ska du få se gubbjävel!!
På älska!!
Ja ska äta upp dej bit för bit tills du ber om nåd,
Älskling!!
Kittla dej tills du grinar,
Älskling!!
Dra brösten över ditt ansikte tills du dreglar,
Älskling!!
Erkänn!!!!!!




Fri vers av Boop
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 22:20



Bookmark and Share


  Mack
En stark form av erkännande.
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Boop