Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föralltid

Var inte rädd

min älskade allt

ingen kan såra dej mera

Var inte ängslig

min älskade allt

föralltid finns jag hos dej

Jag bär ditt hjärta

i mitt hjärta

var inte

rädd




Fri vers av Boop
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boop