Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamheten. Tristessen. Saknaden. Sorgen.


Så ynka lite

Ensamhetsöknen
försöker ständigt
förgöra
- min dag

som är
en kamp
- att finna
mening

som inte
finns
- måste
skapas

i gemenskap
få finnas
med andra
en ynka liten
stund




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2007-10-31 08:51



Bookmark and Share


    Maria Malm
Mening som man ibland får kämpa sig till att finna.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP