Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Den vet att leva livet,som
inte tar allt för givet.
Utan väntar, ser vad som
händer, och lever lite i
sänder.




Fri vers av chicago
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 10:40



Bookmark and Share


    Iza
bravo!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

chicago