Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelbilden

Krossat glas
spår

någon
står i dimman
begrundar
varje steg

mot skogen
mot sagan
mot sanningen

såg dej
som barn

inser nu

jag såg
mej själv







Fri vers av Magica VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-10-31 12:11



Bookmark and Share


    Brell
Vemodigt, insiktsfull och ärligt skrivet.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP