Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn över skogssjö


Grått brus

Vita näckrosor öppnar kalkarna


Mot en himmel som redan spricker upp


Och låter klarblå höghet falla mot vattnet




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-01 18:07



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket skön bild! Gillar känslan av mottagande som du förmedlar!
2008-10-28

  Jessica Ebbesson
Sakralt..vackert..
2008-09-02

  vera gade VIP
Poesi i färg
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP