Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så skör som en fjärils vingspets är min ömhet för dig, som inför flykten genom en rasande eld


Bränt barn skyr elden


Tygla din gunst

kuva ditt hjärtas brand innan
den ödelagt hela din dröm


Fånga konsten i en fjärils lättsamma
flykt genom sinnet
fänglsa dess lekfulla djärvhet till
minnet och gör sen likadant

lek med livets lust
men aldrig med elden





Fri vers av Gawain VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-31 22:17



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Sååå vackert skrivet:)
och dessa ord är en dikt i sig!
\"Så skör som en fjärils vingspets är min ömhet för dig\"
Tusen tack för läsningen!*applåder*
2007-11-01

    sunnanvind
visdomsord från dig!
2007-11-01

  Lyckohäxan Enediel
\"lek med livets lust
men aldrig med elden\"

Mmm...det var riktigt bra sagt!
Hela alltet är kanon!
2007-10-31

    Bögen
En text som lättsamt lyfter likt fjärilen. Må de sky elden...
Fint!
2007-10-31

  Maria Zena Viklund
Fånga konsten i en fjärils lättsamma
flykt genom sinnet

helt underbart diktat, applåder

Så skör som en fjärils vingspets är min ömhet för dig

bokmärkning!
2007-10-31

    ej medlem längre
Det här är det vackraste jag läst på länge! Vilken flyt i orden som är komna från gudarna...
Underbar poesi!!:)
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP