Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförverkligat och portionsförpackad i små runda kuber av tobaksrök...


I mitt innersta
djupt under alla så-kallade kval,
irritationer, ord och depressionskopior.
Under min matta yta kan jag ibland se
mig själv stirra ut med skrikiga ögon och
överansträngd röst
jag hatar inte mig själv
mitt innersta älskar mig
men...
mitt levande jag orkar fan inte bry mig...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 161 gånger
Publicerad 2007-11-01 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen