Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kämpar åt olika håll

Vi kämpar åt olika håll
Samma vackra riktningar

Vi säger olika saker
Samma uppriktiga ord

Vi tror på olika politik
Samma önsketänkande religion

Ändå möts vi inte
Fastän vi är så lika

Beror det på dig
Eller mig




Fri vers av EMITSTI
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 04:57



Bookmark and Share


    forskaren
jaa, du... tänkvärt! och alla har rätt! fast vi går åt motsatta riktningar, ger oss tusan på att de andra går åt fel håll... men lik förbaskat möts vi slutligen... vid graven! vore det inte bättre att gå i samlad trupp? mer underhållande liksom!)))
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI