Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva...

Att leva rätt, är dygdligt
sunt, men tänk vad livet
vore grunt, om man ej
tog sej ut från land att leva
lite fel ibland.




Fri vers av chicago
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chicago