Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen och inget...

Ingen och inget kan
evighetsdröja, allting
ska lyftas och sänkas
en dag.

Bort bakom ljus eller
skymmande slöja, ingen
kan dröja, ej stark
eller svag.

Starkhet kan vinna minuter
i livet, där svaghet förlorar
minut för minut.

Men ingen och inget kan
dröja för evigt.
Allting ska lyftas och sänkas
till slut.




Fri vers av chicago
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-11-01 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chicago