Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vakta din tunga. Någon kan se att den är kluven...


Lismare


Smicker smyckar inte mina
ljusblå ögon

smädelser svider inte

Men sviker du mitt ödmjuka
hjärta, då ådrager du dig
min svartaste vrede

och allt som följer med den





Fri vers av Gawain VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-01 10:05



Bookmark and Share


    sunnanvind
Bra ordat om det som är förbjudet! Att svika är att förlora!
2007-11-01

  Dilsewat
Grymt!
2007-11-01

  Maria Zena Viklund
lovar att vara snäll!*ler*
2007-11-01

  Ola Rydberg
Stark och bra
gillade även överskriften
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP