Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I drömmen är ingenting kladdigt, obekvämt eller svårt.


Picnic á la pairidaeza


Breder ut en filt att vila mot, att duka fram
allsköns läckra ljuvligheter på

Dig
bland karaffer och krus

en lek med smak av sommar
berusande som nyansrikedomen från
nyslungad honung
av doftande äppelblom och ljung


Paradiset ryms på en filt!





Fri vers av Gawain VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-01 14:31



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh!
2007-11-02

  Söder
En skön skrivelse som ger längtan till de sköna sommarängarna, strålande, värmande sol och blommors doft.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP