Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chemical sleep.

sitter med theralen flaskan i handen
handen darrar
är så svag
jag vill sova
jag vill sova bort mitt liv
häller i mig en skvätt theralen
halsar i mig vatten
ligger 60 minuter och väntar
väntar på min kemiska sömn
människorna petar på mig
dom säger att jag aldrig mer ska vakna
krypen är överallt
viftar i luften
vet inte vart jag ska ta vägen
80 minuter har gått
människorna viskar nu
ögonlocken blir tunga
ta bort människorna
ta bort krypen
..viskar jag
dom sugs in under golvet
ögonen stängs
jag sover min kemiska sömn...




Fri vers av lemon
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lemon
lemon