Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forsättning på ÄR-dikterna


Din Närvaro


 

Din Närvaro ger mig mod
Din Närvaro ger mig vishet
Din Närvaro ger mig sambanden
Din Närvaro kittlar min fantasi
Din Närvaro skänker värme
Din Närvaro skänker lycka
Din Närvaro ger mig styrka
Din Närvaro ger mig ro

Din Närvaro är av gyllene röda tankar

1 nov 2007




Fri vers av Miset
Läst 546 gånger
Publicerad 2007-11-02 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset