Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland när vi ligger i sängen och håller om varandra har jag lust att fråga \'varför är vi så trasig

för plötsligt
tog livet liksom slut

och jag kan inte längre skilja
på gott
och ont





frida:
är jag för trasig för världen, älskling?




Övriga genrer av BABYSTAR
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR