Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge sedan

Det var länge sedan jag skrev här
det var länge sedan jag brydde mig om att känna efter
det var länge sedan alltihopa

Jag har trott
att jag inte har något att skriva
att mitt hjärta är helt
att jag är hel

Men jag har insett
att jag aldrig har släppt taget
att jag fortfarande tror att jag är fel
att jag inte är värd att kämpa för

Och trots att jag har någon som älskar mig
någon som bryr sig
någon att dela dagarna med
är jag fortfarande rädd
rädd för honom
men mest för mig själv

Jag är rädd för att bli sårad
för att bli lämnad
för att bli stampad på

Och jag vet inte hur jag ändrar det
jag vet inte hur jag ska våga
släppa
och falla fritt

Hur ändrar man sig själv
när man är rädd för förändringen?
när man inte vet hur man ska göra?
när man inte ser någon annan väg ut?

Jag hade rätt när jag var yngre
när jag skrev att jag aldrig kommer bli hel
när jag skrev att jag är ett hopplöst fall
för jag har inte kommit långt ifrån det

trots att så många år har gått




Fri vers av BABYSTAR
Läst 821 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-21 22:52



Bookmark and Share


    Tara Johansson
Fint skrivet! Jag känner igen mig i det du skriver. En text värd att begrunda.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR