Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mm

Såg en bild på dig
som jag sett så många gånger förr
försökte hitta någonting
som kunde få mig att känna annorlunda

Försökte få mitt hjärta
att sluta svida
sluta slå så hemskt hårt

Försökte få mitt hjärta att sluta slå sönder mig

Ville få min hjärna
sluta säga ditt namn
sluta leta efter dig
överallt

Vågar inte tro
tvivlar på att någon som du
någon som jag
skulle passa så bra ihop

Försökt få dig att förstå
få dig att se

Rädd för att mitt hjärta
slår mitt itu




Fri vers av BABYSTAR
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-09 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR