Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar när man måste stå ut med människor man inte tycker om.

det svider i hjärtat att säga nej
men det är det ända jag förmår att säga

jag kan inte be dig sluta såra mig
det är inte något jag kan göra åt




Fri vers av BABYSTAR
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR