Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Mamma.

Allt kommer bli bra mamma.

Jag lovar att jag ska laga dig oxå snart.
Jag ska skära bort alla mina ärr så du slipper se dem.
Jag ska svälja alla piller så jag kan le på riktigt igen.
Jag ska aldrig springa ifrån dig när du vill hålla om mig.
Jag ska aldrig någonsin få dig att fälla en enda tår igen.
Jag ska ge dig all lycka i världen min älskade mamma.
Jag är så ledsen för att jag är så fel..
Jag älskar dig, du är. Mitt allt.




Övriga genrer av TINA.
Läst 721 gånger
Publicerad 2005-05-03 13:36



Bookmark and Share


  Knas_
gripande och berörande var exakt precis dom rätta orden.
2005-05-04

  Markattan
Kärleksfulla, trösterika ord till en älskad mamma samtidigt som det tränger fram en sorglig bild av någon som tror och tycker sig vara fel. Ingen är fel, vi är bara så väldigt, väldigt olika. Gripande och berörande skrivet!
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

TINA.
TINA.