Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du rädd för det jag är ?


?

Är du det?
Muntliga ljudlösa monster.
Kan du se in i mina ögon när jag är som tystast?
När jag försöker spela öberörd när jag knappt kan andas?
När dina ord upprepas om och om igen.
Jag har så många svar, har gett dig massor av dem om och om igen.
Men vad gör det för skillnad nu.
Jag satt bara tyst.

\"Jag trodde att en kärlek som vår kunde övervinna allt\"

Du ger upp nu. Har jag förstått rätt?

\"nej, var inte ledsen, du måste förstå, jag orkar inte mer. det är så mycket lättare att ge upp.\"

Jag har inget mer nu.




Fri vers av TINA.
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-05-03 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TINA.
TINA.