Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anton.


Kom tillbaka.

Dagar läggs på varann’
Tiden tar slut
Jag förstår inte varför du måste gå
Kan du förklara?
Du smiter iväg, långt bort från tid och rum
Fast i minnen du aldrig ta slut
Ingen morgon, ingen kväll, ingen natt ska du glömmas

Berätta din saga
Varma stämmor viskar dina ord
Vems blir dina sista ord?
Jag kommer aldrig sluta lyssna

Röken dränks av evigt regn som tvättar din själ
All smärta sköljs bort
Lidandet är slut, det är över nu
Dina mörka dagar är över nu

Kom tillbaka nu




Fri vers av TINA.
Läst 507 gånger
Publicerad 2005-05-03 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TINA.
TINA.