Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'m gonna....

I\'m gonna paint the sky blue
with my sticky glue.
I\'m gonna dry up your crying eye
with my wierd fly.
I\'m gonna make you smile
until you die.




Fri vers av TINA.
Läst 463 gånger
Publicerad 2004-10-02 16:12



Bookmark and Share


  *Jenny*

2004-10-02

  *Jenny*

2004-10-02
  > Nästa text
< Föregående

TINA.
TINA.