Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

True.

...

Kärlek är aldrig lika underbart å sött som det är på film. Film är bara fantasier.
Kärlek är aldrig så..
Det kan den inte vara.. För ifall den är, så missar jag något så otroligt underbart.
Jag måste göra det. Jag vill jag vill jag vill. Det är det jag känner till. Det skriker på mig. Det ska få kyssa min hud. Jag vet att jag ha lovat. Men alla sviker.. Varför ska alltid jag vara ängeln som ska vara alla till lags ?? Jag har mig! HÖR DU ?! MIG! Du kommer inte alltid finnas där. Men jag kommer.
Jag ska bli kysst av rakbladen igen.

True love never stops kissing. ^^
True love last forever.




Fri vers av TINA.
Läst 479 gånger
Publicerad 2004-10-09 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TINA.
TINA.