Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VÄNTA UTAN ATT GÖRA NÅGOT ÄR INGEN BRA LIVSKVALITET
MEN IBLAND MÅSTE MAN ÄNDÅ FÅ SLÄPPA UT TANKAR Å KÄNNSLOR
TILLS MAN FÅR BÄTTRE LIVSSTABILITET....




Änglarna är långt borta, men snart är dom här

 

SOLEN GÅR SAKTA NER
SLUT PÅ MIN DAG
DET ÄR KYLIGT JAG FRYSER
TIDEN GÖR MIG SVAG
MIN KROPP ÄR TRÖTT
Å KÄNSLORNA FAR
JAG SÖKER EFTER KÄRLEK
MEN DÄR DEN REDAN BRUNNIT UT
JAG KAN INTE ANDAS HÄR
JAG FÅR INGEN LUFT
ÄNGLARNA ÄR LÅNGT BORTA
MEN SNART ÄR DOM HÄR

JAG FICK EN SJÄL ATT VÅRDA
MEN VAD GJORDE JAG
SÅG DET SVARTA FRAMFÖR DET VITA
OCH KÄNDE BARA OBEHAG
MIN LÄNGTAN TILL LIVET
HADE BYGGT EN BRO SÅ SVAG
MEN BAKOM ALLT TVIVEL
FINNS DET ALLTID EN MORGONDAG
VARFÖR SKULLE JAG LEVA
DET FANNS INGET FÖR MIG HÄR
ÄNGLARNA ÄR LÅNGT BORTA
MEN SNART ÄR DOM HÄR

LAND ELLER HAV
JAG KUNDE SJÄLV HA VALT
ÅKTE MED I KÄNSLORNAS KARUSELL
DÄR HJÄRTAT VAR SVALT
SVÄVAT MELLAN LIV OCH DÖD
GRÄVT MIN EGEN GRAV
VARFÖR STRÄVA EFTER SANNING
ALLT ÄR ÄNDÅ BARA EN PLÅGSAM LÖGN
DIN ELLER MIN NÅGONS BESTRAFFNING
ALLTID ÄR DET NÅGON SOM KORSET BÄR
ÄNGLARNA ÄR LÅNGT BORTA
MEN SNART ÄR DOM HÄR

JAG ÄR VAKEN OCH VÄNTAR ÄN
FAST JAG EGENTLIGEN INTE VILL
MIN BÖN ÄR ÄNNU INTE HÖRD
MEN HÄNDER DET SÄGER JAG TILL
MIN SJÄL ÄR TRASIG OCH HJÄRTAT TÖMT
LÄNGTAN EFTER KÄRLEKEN BLÖDER
MIN ÄNGEL HAR NOG REDAN GLÖMT
VARFÖR BLEV DET SÅ HÄR
INGENS LIV ÄR SÄMRE ÄN ATT DET BÖR LEVAS
KANSKE MÖTER JAG SOLEN ÄNNU EN GÅNG
ÄNGLARNA ÄR LÅNGT BORTA
MEN SNART ÄR DOM HÄR




Fri vers av hellen
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-02 18:57



Bookmark and Share


    forskaren
mitt i det kylande bitterbleka smyger in värme... tror den föds av de i nuet så sällsynta orden: Änglar. Tack!
2007-11-03

  nettus
underbart my frienden,,känns som du skriver om mejen,,..kram till den bästa
2007-11-02

    Mr.painter
Oj riktigt bra sanna ord som en atmosfär som andas liv
2007-11-02

  nettizen
De omger oss ständigt och har nog alldeles säkert inte glömt dig. Så du har alldeles rätt, de är snart här. Söt text. :)
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen