Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför nöja sig med mindre?!


Vardagslyx


Ta inte dagen som
den kommer

forma den





Fri vers av Gawain VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-02 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
YES! Där satt den!:)
Strålande tanke!
2007-11-02

  Lena K Nilsson VIP
Mycket bra sagt!
2007-11-02

  Sometimes_Always
Kloka ord
2007-11-02

  Night Soul Woman
Japp! Så är det bara:)
Tack för läsningen!
*applåd*
2007-11-02

  Teresia Ridell
Ja absolut !
Klokt sagt !
2007-11-02

  Maria Zena Viklund
instämmer!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP