Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såklart

 

Som himmelens gnistrande

stjärnklart

Som toner i sången du skrev

Utan att säga ett ord

framstår budskapet så uppenbart

 

Det finns en alldeles särskild melodi

i ditt fingerspel

Skapar smakfull symfoni

kompletterande hel

 

Ordet som bringas fram i slutsked

som smekande vågor

Uttalas i betoning på underbart

där bädden sätts i lågor




Fri vers av nettizen
Läst 481 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-03 00:17



Bookmark and Share


    Mr.painter
Oj oj oj här tappa ja orden och säger dock bara oj så himla super
2007-11-03

  charlotte hedendahl
En vacker och finstämd text!
2007-11-03

  Ronny Berk
finstäm poesi som smeker sinnesbilden; förnimmer så hettsigt lågande lakan ...
2007-11-03

  hellen
vilka vackra fina ord du plockar fram;)//hellen
2007-11-03

    ej medlem längre
Heta fingar oj oj...;)
2007-11-03

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-11-03

  Leif Furstedt
En vacker melodi. Tjusigt och varmt.
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen